Συχνες Ερωτησεις

Υπάρχει ελάχιστο ή μέγιστο ύψος / βάρος / ηλικία;

Ναι, όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι από 1,30μ. Ύψος και να ζυγίζουν λιγότερο από 120κ. Για να συμμετάσχουν. Δεν υπάρχουν ηλικιακοί περιορισμοί, ωστόσο, γενικά προτείνουμε στους παίκτες να είναι 7 ετών και άνω.

Τι πρέπει να φορέσω για να παίξω στο bubble boom;

Συνιστούμε να φοράτε μαγιό και απαραιτήτως ένα μπλουζάκι. Αποφύγετε να φορέσετε τα γυαλιά σας και προτιμήστε τους φακούς επαφής, καθώς τα γυαλιά μπορούν εύκολα να πέσουν καθώς πέφτετε.

Χρειάζεται να έχω ειδικές δεξιότητες;

Καθόλου. Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν και να διασκεδάσουν στο bubble boom, ανεξαρτήτως την αθλητικότητα τους. Είναι για όλα τα επίπεδα παικτών, από τους αθλητικούς τύπους μέχρι τους αρχάριους, όλοι μπορούν να απολαύσουν τόσο το ποδόσφαιρο όσο και άλλα παιχνίδια.

Που μπορώ να παίξω?

Τα καλοκαίρια θα μας βρείτε στην παραλία τσαμπίκα τέρμα δεξιά ωστόσο τους χειμερινούς μήνες μπορείτε να νοικιάσετε τις φουσκωτές μπάλες και να παίξετε σε γήπεδα 5Χ5, γήπεδα ποδοσφαίρου, κλειστά γυμναστήρια, παιδότοπους, πάρκα, μεγάλους κήπους σπιτιών, παραλίες και γενικά σε χώρους με πραγματικό ή τεχνητό γρασίδι, παρκέ ή άμμο. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με γήπεδα 5Χ5 στα οποία ανάλογα τη διαθεσιμότητα μπορούμε να δεσμεύσουμε το χώρο για λογαριασμό σας, ώστε το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας είναι να συγκεντρώσετε την παρέα σας και να βρεθείτε στο χώρο που έχετε επιλέξει την προκαθορισμένη ώρα για μία αξέχαστη «συγκρουσιακή εμπειρία». Αν τα συνεργαζόμενα γήπεδα δεν σας καλύπτουν και προτιμάτε κάποιον άλλο χώρο τον οποίο εσείς έχετε επιλέξει, μπορούμε να οργανώσουμε τη δραστηριότητα όπως εσείς επιθυμείτε.